My makeup routine for Scholl / 2k17

07:11


Zdravo drage moje,
Danas ću vam pokazati moju updejtanu rutinu šminkanja za školu. 
Već godinu dana se nisam šminkala za školu, pa sam se kao Novogodišnju odluku odlučila zacrtati šminkanje za školu.
Naravno,ne šminkam se svih pet dana u tjednu,maksimalno 4 jer sam jako lijena osoba, no moram napomenuti da ne koristim baš sve proizvode uvijek.

Pa Krenimo ❤




Nakom što hidriram kožu sa Nivea kremom, stavim primer jer šminka treba ostati na meni oko 10 sati. Ovo je moj prvi primer kojem sam ostala vjerna, a to je obični bijeli Catrice primer sa Matt završnicom.





Zatim koristim Essence paleticu kremastih korektora ili Catrice tekuću kamuflažu da prekrijem nesavršenosti, a i ujedno ga koristim kao highlighter. Počela sam koristiti i Chubby stick od BeautyUK za konture kojeg stvarno pohvaljujem.





Kako bi sve ostalo na mjestu i ne bi se sijala kao burek (nemam ništa protiv bureka) koristim Rimmel Matt kompaktni puder kojeg Iva (IvaFashionDiary) stalno preporučuje, a ja ga isto uvjerena kvalitetom preporučujem svima dalje  ❤





Sa Catrice Prime and Fine paletom za konturu,samo pojačam konturu te stavim highlighter na nos, jagodične kosti i iznad usne. Stavim samo malo i jako zblendam jer ipak odem u školu .



Red je na obrvama. Kad je škola ne volim pretjerivati sa njima pa samo ispunim obrve sa Essence olovkom za obrve, te prođem gel maskarom od Essencom po njima kako bi stajale na mjestu.





Sada su na redu oči i kombiniran boje iz Essence Nudes palete. Ponekad koristim tamne nijanse,nekada svjetlije,nekada radim Smokey  a nekad samo nanesem sjenilo na kapak.





I na kraju stavim Essence Plump no Clum maskaru koja je odlična, no više je nema u prodaji.


I to bi bilo to od mene ❤

You Might Also Like

3 komentari

  1. Baš mi se sviđa tvoja make up rutina, dosta je slična mojoj i koristim većinu ovih proizvoda. Rimmel-ov puder u kamenu koristim već mesecima i obožavam ga, najbolji je! Odličan post draga! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Moja mejkap rutina je totalno drugačija tako da je to doprinelo da zaista uzivam u ovom postu! Odlicno je napisan, slike su vrlo simpaticne, ove proizvode sam i sam au vecini koristila.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši

Instagram