Čajanka s XrisdoX / Doris

07:21



Hei,Helou ♥

Danas sam napokon sa vama,no danas ćemo biti malo opušteni i ispričati ću vam sve što se dogodilo od prošloga ovakoga posta,žašto češće ne pišem postove i kako se trenutno osjećam ♥


Od kud početi?
Mislim da je najbolje od škole,jer ona je povod za moj post,ne pisanje postova...
Trenutno imam osjećaj da škola izvlači svu pozitivnu energiju iz mene,iako se baš ne trudim (pokušavam Laro),no svejedno imam neki kamen na leđima.

Stvarno baš nemam snage,ideja,doslovno se više ni ne veselim pisanju i slikanju za postove kao na početku,možda je zbog toga što mi je dosadilo,možda zbog toga što više nemam energije,a možda mi i ova naša blogosfera ne prija (osobe koje su počele blog zbog sponzor,osobe koje vrijeđaju zbog wishlista druge blogerke a isto rade to...).

UPDATE:
Danas (9.1.2017.) nastavljam sa ovim postom i prvo vam želim sretnu Novu 2017!
Zbog opuštanja na praznicima osjećam se puno bolje i odlučila sam nastaviti sa blogom tako da uskoro Čekajte nove postove ❤


Voli vas vaša Doris 😊

You Might Also Like

4 komentari

  1. Draga moja, srećna i tebi Nova godina. Svima je potreban odmor od bloga, ali ja zelim da nastavis sa svojimr adom jer obozavam tvoj blog! Nema odustajanja! Uzela si malo predaha, sad je vreme da nastavis. Mozes pisati recenzije i lifestyle postove, to ce se dopasti svima.

    Gotičarka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajme Sandra,ti me sa svojim komentarom uvijek raznijezis 😊
      Puno ti hvala na svemu ❤

      Izbriši
  2. Srecna i tebi Nova godina sa malim zakasnjenjem ❤
    Ako mozes pogledaj moj prvi post :)
    vanjablog9.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Instagram